Biji Aprikot B17 Keladi Tikus - Kanser - antara punca, penyebab, kos serta cara yang biasa diguna bagi merawatnya.

Pengeluar Utama, Kapsul Keladi Tikus Asli Malaysia
Pembelian melalui sistem ecommerce rasmi atau Whatsapp HQ: 010-902 7915
|
Keladi Tikus Asli Malaysia
Pengeluar Utama,
Go to content

MAL19126071TC
TF Keladi Tikus Plus Biji Aprikot
Khasiat berganda - Gabungan herba keladi tikus dan biji aprikot gred perubatan menjadikan TF Plus salah satu daripada keluaran yang memiliki segala khasiat yang diperlukan oleh tubuh untuk tujuan rawatan, TF asli mengandungi buku rujukan di dalam setiap kotak untuk memudahkan pengguna membuat semakan, ianya juga telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia, oleh itu untuk keberkesanan yang optimum serta hasil yang menyeluruh, kami di Berkat Herba Nusantara hanya menjamin keberkesanan herba Keladi tikus yang terdapat pada STF Keladi Tikus dan TF Keladi Tikus Plus Aprikot sahaja. Dapatkan keluaran asli yang diiktiraf ini melalui baner yang disediakan di bawah atau klik di sini.Dwi bahasa - Buku rujukan yang disertakan di dalam setiap kotak memperincikan tentang kajian, sejarah serta cara penggunaannya bagi mendappat kesan yang lebih efektif. Dihasilkan dengan herba keladi tikus matang yang digabungkan dengan biji Aprikot pahit bergred perubatan, keluaran TF ini memiliki sejarah yang tersendiri dan telah membantu ramai pengguna, termasuk dari dalam dan juga luar negara. Semak stok di sini
Keseluruhan keluaran, bermula daripada penjagaan herba di ladang sehinggalah kepada pengilangan adalah dibawah pengawasan Berkat Herba Nusantara sepenuhnya, ini bagi menjamin kualiti agar sentiasa berada pada tahap tertinggi yang dapat memberikan kesan rawatan yang paling mujarab kepada pengguna. Untuk pembelian serta semakan stok boleh dibuat di sinii (klik)
Dititik berat sepenuhnya, setiap kualiti TF Plus sentiasa berada pada tahap tertinggi, ini bagi menjamin keseluruhan kapsul memiliki kekuatan berganda yang dapat memberikan kesan yang paling optimum, samada untuk tujuan rawatan mahupun pencegahan.
Merupakan keluaran asli yang diiktiraf sepenuhnya oleh KKM, TF plus merupakan salah satu daripada langkah semulajadi yang telah terbukti dapat membantu pengguna samada untuk rawatan mahupun pencegahan. Kepenggunaannya bukan sahaja di dalam negara malah turut diakui diluar negara.
TF Plus merupakan satu-satunya keluaran yang telah mendapat pengiktirafan di seluruh asia tenggara, termasuklah Brunei Darussalam, penggunaannya pula merangkumi pelbagai tahap, daripada pencegahan kepadalah rawatan. Kandungan herba matang dah terpilih yang ada padanya mampu memberikan keberkesanan optimum sekaligus melindungi bahagian lain yang masih belum terkena serangan. Dapatkan TF Plus terus melalui HQ, klik di sini


Gabungan dua herba terulung - diimport sepenuhnya dari Turki, kandungan ekstrak minyak semulajadi yang tinggi pada biji aprikot yang terkandung di dalam setiap TF Plus ini menjadikan ia pilihan utama bagi mereka yang inginkan rawatan dengan kesan berganda selain dengan pilihan herba keladi tikus matang. TF Plus boleh didapati melalui baner yang disediakan di bawah, setiap keluaran asli mengandungi buku panduan di dalam setiap kotak bagi memudahkan rujukan, keseluruhan penghantaran dibuat terus dari HQ.


Back to content