Cara Makan Keladi Tikus - Kanser - antara punca, penyebab, kos serta cara yang biasa diguna bagi merawatnya.

Pengeluar Utama, Kapsul Keladi Tikus Asli Malaysia
Pembelian melalui sistem ecommerce rasmi atau Whatsapp HQ: 010-902 7915
|
Keladi Tikus Asli Malaysia
Pengeluar Utama,
Go to content
Cara makan kapsul keladi tikus
Terdapat beberapa cara untuk merngambil kapsul keladi tikus STF ini, antaranya adalah:  • Diambil dengan 600ml air masak biasa
  • Diambil dengan 600ml air suam direndam seinci halia hidup (ditumbuk, direndam selama 1 jam)
  • Diambil dengan 600ml air masak bercampur 1 sudu teh madu lebah asli
  • Diambil dengan 600ml air yang diperah separuh biji lemon segar (bukan serbuk) bercampur halia hidup.

Penggunaan STF adalah fleksibel, pengambilannya tidak seharusnya tertumpu kepada satu cara sahaja, ianya boleh diselang seli bergantung kepada keselesaan, contohnya jika hari ini sudah diambil bersama madu, esok boleh diambil dengan air suam biasa. Untuk pengambilan bersama dengan madu, sila pastikan madu yang digunakan adalah madu asli, jangan guna madu pasaraya kerana kebanyakannya sudah dicampur dengan gula. Pengambilan gula yang berterusan boleh menyebabkan penyakit yang ada semakin merebak. Jangan guna jika ragu-ragu dengan keaslian madu yang ada.

* Disarankan pengambilan bersama dengan lemon segar + halia tanpa madu untuk keberkesanan yang lebih menyeluruh, terutamanya bagi mereka yang menggunakan herba keladi tikus untuk tujuan rawatan, ini adalah kerana madu yang digunakan mungkin mengandungi kandungan gula semulajadi yang tidak sesuai bagi sesetengah jenis kanser, walau bagaimanapun penggunaan madu lebah asli tidak menjadi masalah kepada mereka yang ingin mengambil herba ini untuk tujuan pencegahan.

Makluman
Untuk mendapatkan keberkesanan yang menyeluruh serta hasil yang paling optimum, Berkat Herba Nusantara hanya menjamin keaslian herba Keladi tikus yang terdapat pada STF serta TF Keladi Tikus Plus Aprikot sahaja. Sayangi diri, dapatkan kapsul keladi tikus berdaftar dan asli melalui baner di bawah.

Back to content