Kapsul Keladi Tikus - Kanser - antara punca, penyebab, kos serta cara yang biasa diguna bagi merawatnya.

Pengeluar Utama, Kapsul Keladi Tikus Asli Malaysia
Pembelian melalui sistem ecommerce rasmi atau Whatsapp HQ: 010-902 7915
|
Keladi Tikus Asli Malaysia
Pengeluar Utama,
Go to content
Video pengenalan STF Kapsul Keladi tikus premium emas Malaysia serta cara-cara pembelian melalui sistem ecommerce rasmi. Setiap kotak mengandungi 90 kapsul Keladi tikus asli yang tumbuh pada persekitaran semulajadi. Ia didatangkan bersama dengan risalah rujukan yang disediakan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris.


Makluman
Untuk keberkesanan yang menyeluruh serta hasil yang paling optimum, Berkat Herba Nusantara hanya menjamin keaslian herba Keladi tikus yang terdapat pada STF kapsul Keladi Tikus Emas Premium serta TF Keladi Tikus Plus Aprikot sahaja. Sayangi diri, dapatkan kapsul keladi tikus berdaftar dan asli melalui baner di bawah.STF Kapsul Keladi tikus turut dikenali dengan panggilan Keladi Tikus Emas disebabkan oleh keluaran yang terhad namun memiliki khasiat berganda yang mencukupi terutamanya untuk tujuan rawatan.


pengiktirafan antarabangsa - STF kapsul Keladi tikus juga telah dianugerahkan persijilan khas bagi pasaran luar negara. Kualitinya yang tinggi menjadikan ianya diiktiraf untuk dipasarkan pada negara yang mempunyai syarat kemasukan yang ketat seperti Brunei dan Singapura (rujuk lampiran)


Keluaran premium - Diiktiraf oleh KKM, STF kapsul Keladi tikus dihasilkan dengan penuh ketelitian, ianya juga merupakan satu penghormatan dari Berkat Herba Nusantara didalam memberikan hanya yang terbaik kepada umum.


Mengandungi herba keladi tikus organik matang yang dipilih menerusi pengalaman hampir 7 tahun, herba STF ini turut mempunyai pengguna dari dalam dan juga luar negara, terutama dari Brunei dan juga Singapura.


Merawat hingga ke akar - Setiap keluaran STF keladi tikus ini dihasilkan dengan penuh ketelitian agar ianya dapat memberikan kesan penyembuhan berganda kepada pengguna, samada untuk rawatan mahupun pencegahan.


Mewakili Berkat Herba Nusantara selaku pengeluar tunggal herba Keladi tikus di Malaysia, kualiti yang terdapat di dalam setiap kapsul STF ini adalah amat terjaga dan dititikberatkan. Mempunyai kesan berganda, keseluruhan keluaran adalah 100% asli.


Setiap STF herba Keladi tikus asli mempunyai risalah rujukan yang disediakan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris di dalam setiap kotak, ini bagi memudahkan pengguna membuat rujukan berkaitan kajian serta cara penggunaan.


Kebaikan berganda yang terdapat pada STF merupakan anugerah yang tidak ternilai, ia seolah-olah pemberian alam yang tidak pernah terhenti untuk dimanfaatkan sepenuhnya. STF merupakan keluaran organik yang bergantung sepenuhnya pada cuaca bagi menghasilkannya.


Herba Keladi tikus ini merupakan penawar pelbagai guna dan telah digred sebagai herba terbaik di asia tenggara (kajian Journal Pharmacy) dan hanya dapat ditemui pada habitat semulajadi yang jauh daripada capaian manusia.


STF Keladi tikus juga turut dijual secara kombinasi set 3 bulan (online sahaja) namun set ini bergantung kepada pengeluaran. - Semak Stok DisiniMempunyai kualiti yang diiktiraf terbaik dari asia tenggara, keseluruhan keluaran STF herba keladi tikus ini adalah asli tanpa sebarang campuran yang boleh menjejaskan kualiti setiap kapsul.
Setiap penghantaran STF akan dibalut menggunakan Bubble wrap tebal sebalum dihantar, ini bagi memastikan setiap pesanan sampai dalam keadaan memuaskan tanpa sebarang kerosakan.


Walaupun terhad namun kebaikannya turut dikongsi bersama dengan pengguna dari Singapura, Brunei dan juga Thailand. Di Malaysia ianya digunakan sebagai rawatan pelengkap paling efisyen terutamanya oleh masyarakat cina.


Penggunaan herba ini telah melangkaui beberapa negara seperti Singapura, Thailand serta Indonesia namun oleh kerana terbatasnya herba asli menyebabkan tidak ramai yang mengetahui akan kewujudannya namun herba ini telah digunakan oleh umum sejak tahun 1998 lagi sehingga sekarang.


Keluaran yang diiktiraf - berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL16030017TC) serta memiliki kandungan herba Keladi tikus asli yang diiktiraf paling terbaik, keluaran premium ini hanya boleh didapati melalui ecommerce atau Whatsapp yang telah disediakan. Stok adalah terhad. - Pembelian / Senarai stokisPenghantaran ke seluruh negara - Antara penghantaran STF kapsul Keladi tikus kepada pengguna seluruh negara, pembelian dibuat melalui Shopee serta Lazada dan juga melalui whatsapp 010-902 7915, pesanan dihantar setiap hari dari HQ Berkat Herba Nusantara (Pengeluar) - semak status stok di sini
Keladi tikus STF asli ini turut disertakan dengan risalah rujukan (Bahasa Melayu, Inggeris) di dalam setiap kotak bagi memudahkan pengguna membuat rujukan serta semakan mengenai sejarah serta cara penggunaan.Back to content