Keladi Tikus Biji Aprikot - Kanser - antara punca, penyebab, kos serta cara yang biasa diguna bagi merawatnya.

Pengeluar Utama, Kapsul Keladi Tikus Asli Malaysia
Pembelian melalui sistem ecommerce rasmi atau Whatsapp HQ: 010-902 7915
|
Keladi Tikus Asli Malaysia
Pengeluar Utama,
Go to content
Biji aprikot pahit
Biji aprikot yang terdapat di dalam pasaran biasanya terbahagi kepada dua kategori, satu yang biasa dan rasa seakan biji badam manakala satu lagi adalah yang pahit dan memiliki rasa yang tidak sedap semasa dimakan. Biji aprikot manis tidak memiliki khasiat perubatan, ia biasanya digunakan sebagai snek atau bahan tambahan didalam kek dan juga biskut, berlainan pula dengan biji aprikot pahit, dengan pemilihan yang teliti, ia biasanya digunakan dalam produk kesihatan dan juga penjagaan kecantikan seperti syampu dan juga krim. Biji aprikot manis yang tidak mempunyai nilai perubatan biasanya dijual dengan harga RM30 per kilogram (mentah, tanpa kisar) hal ini berbeza dengan biji aprikot pahit yang nilainya boleh mencecah sehingga RM1000 ke 4500 per kilogram (mentah, tanpa kisar)

Terapi
Ramai yang keliru mengenai biji aprikot, ada yang beranggapan bahawa ianya adalah sama sahaja, namun pada hakikat sebenarnya ada jurang perbezaan antara biji aprikot pahit dan juga biji aprikot manis. Biji aprikot manis tidak memiliki sebarang khasiat merawat, disebabkan itulah ia banyak digunakan di dalam masakan dan makanan kerana ia tidak memiliki rasa pahit yang boleh mengganggu rasa makanan tersebut, berbeza dengan biji aprikot pahit, ia biasanya dikapsulkan terlebih dahulu sebelum digunakan bagi mengelak rasa pahit pada lidah, semakin halus kisaran biji aprikot semakin tinggi khasiat yang dapat diserap oleh badan.

TF keladi tikus campuran biji aprikot menggunakan biji aprikot pahit bergred perubatan terbaik yang digabungkan dengan herba keladi tikus emas premium bagi mendapatkan keberkesanan berganda untuk tujuan rawatan dan juga pencegahan.


TF Plus Biji Aprikot asli mempunyai logo Berkat Herba Nusantara pada bahagian kiri atas kotak, dengan nombor kelulusan MAL19126071TC yang diiktiraf sepenuhnya oleh KKM, setiap kotak mengandungi buku rujukan bagi memudahkan pengguna membuat semakan. Kandungan biji aprikot yang ada padanya merupakan biji aprikot kelas perubatan dengan gred terbaik, ia tinggi kandungan minyak asli yang diperlukan oleh tubuh, samada untuk kegunaan pencegahan mahupun rawatan.


Buku panduan yang disertakan di dalam setiap keluaran asli ini mengandungi keseluruhan kajian mengenai keladi tikus dan juga biji aprikot. Sumber rujukan ini merupakan hasil dari pemerhatian yang telah dilakukan selama bertahun sebelum dihasilkan dan dipadatkan ke dalam sebuah penulisan bagi memberikan gambaran yang jelas mengenai kemampuan gabungan kedua herba ini dan bagaimana ianya berfungsi di dalam tubuh. Keseluruhan kandungan di dalam buku ini merupakan hak cipta sepenuhnya Berkat Herba Nusantara.
Keluaran terbaik Malaysia - memiliki kandungan yang terpilih bergred perubatan asli, TF keladi tikus gabungan biji aprikot ini merupakan salah satu daripada pilihan rawatan pelengkap terbaik, terutamanya apabila kondisi tubuh semakin menurun. Semak stok TF Plus di sini


Selain daripada STF kapsul keladi tikus asli tanpa campuran, Berkat Herba Nusantara turut mengeluarkan TF kapsul keladi tikus plus yang merupakan kapsul herba keladi tikus asli yang digabungkan bersama dengan biji aprikot pahit bergred perubatan yang tinggi anti oksida, TF plus aprikot ini disarankan penggunaannya pada sebelah malam semasa tubuh di dalam kondisi rehat (tidur), ia bertujuan untuk memberikan kesan rawatan yang efisyen disamping membantu tubuh mendapatkan semula tenaga yang hilang pada siang hari. TF kapsul keladi tikus plus aprikot ini turut disertakan dengan buku rujukan pada setiap kotak bagi memudahkan pengguna membuat semakan. Setiap kapsul TF keladi tikus aprikot asli ini mempunyai logo Berkat Herba Nusantara pada bahagian atas sebelah kiri kotak, ia merupakan jaminan keaslian yang tidak ada pada mana-mana keluaran lain, semoga gabungan penggunaan STF asli dan TF aprikot ini dapat menjadi penyelamat dengan memberikan kesan rawatan yang paling efektif kepada kita semua, semoga ikhtiar ini menjadi penyebab kesembuhan.

TF keladi tikus aprikot boleh didapati terus dari HQ (bukan agen) melalui link Whatsapp rasmi di bawah atau klik di sini

Buku rujukan yang disertakan di dalam setiap kotak TF Plus asli ini merupakan hasil kajian daripada pelbagai sumber, ini termasuklah daripada universiti tempatan dan juga jurnal perubatan sehinggakan ianya menjadi rujukan utama bagi mereka yang ingin mendapatkan kesan yang paling optimum. Semak stok terbaru TF Plus, klik di sini
Biji aprikot dengan gred perubatan tertinggi - Biji aprikot yang terkandung di dalam setiap kapsul TF Plus ini merupakan biji aprikot pahit bergred perubatan yang diimport sepenuhnya dari Turki, ia tinggi kandungan minyak asli serta memiliki kekuatan berganda yang sangat berkesan untuk tujuan rawatan, perlindungan mahupun pencegahan. Keluaran asli Malaysia ini mengandungi buku rujukan di dalam setiap kotak bagi memudahkan pengguna membuat semakan. Semak stok TF di sini (klik)


Makluman
Kami di Berkat Herba Nusantara hanya menjamin keaslian keladi tikus yang ada pada STF dan TF Plus sahaja, kami tidak dapat menjamin keaslian yang ada pada keluaran lain, terutamanya keluaran yang:

  • Tiada nombor KKM
  • Tiada pelekat KKM
  • Tiada buku panduan
  • Tanpa kotak
  • Tiada alamat pengeluar
  • Biasanya dijual dengan harga yang sangat murah bagi menarik minat pembeli.

Oleh itu sebarang bentuk risiko serta kesan sampingan hasil daripada penggunaan produk lain adalah di bawah tanggungjawab sendiri. Dapatkan keluaran asli dan berdaftar melalui baner di bawah.


Back to content