Keladi Tikus STF - Kanser - antara punca, penyebab, kos serta cara yang biasa diguna bagi merawatnya.

Pengeluar Utama, Kapsul Keladi Tikus Asli Malaysia
Pembelian melalui sistem ecommerce rasmi atau Whatsapp HQ: 010-902 7915
|
Keladi Tikus Asli Malaysia
Pengeluar Utama,
Go to content
Gambar penghantaran STF sila skrol ke bawah.
Keseluruhan penghantaran dibuat terus oleh HQ


Makluman
Kami di Berkat Herba Nusantara hanya menjamin keaslian keladi tikus yang ada pada STF dan TF Plus sahaja, kami tidak dapat menjamin keaslian yang ada pada keluaran lain, terutamanya keluaran yang:

 • Tiada nombor KKM
 • Tiada pelekat KKM
 • Tiada buku panduan
 • Tanpa kotak
 • Tiada alamat pengeluar
 • Biasanya dijual dengan harga yang sangat murah bagi menarik minat pembeli.

Oleh itu sebarang bentuk risiko serta kesan sampingan hasil daripada penggunaan produk lain adalah di bawah tanggungjawab sendiri. Dapatkan keluaran asli dan berdaftar melalui baner di bawah.
Cara penggunaan STF herba Keladi tikus untuk kesan yang cepat dan menyeluruh

 • Ambil STF dua kali sehari (3 biji pagi, 3 biji petang) dengan 500ml air masak (sebotol mineral kecil) semasa perut kosong - pengambilan semasa perut kosong atau sebelum makan dapat dicerna dengan maksimum oleh badan berbanding selepas makan, walaubagaimana pun, jika pengguna mempunyai gastrik boleh diambil selepas makan.
 • Pantang minum dan makanan manis - terutama minuman bergula tersembunyi seperti air bergas serta air kotak, termasuk juga minuman bersusu seperti teh tarik, minuman coklat terkenal, kopi panas, biskut coklat, biskut kacang dll.
 • Untuk keberkesanan yang menyeluruh, penggunaan STF sekurang-kurangnya setahun adalah disarankan.
 • Pantang makan - terutama daging lembu, ayam yang dicucuk hormon, ikan besar yang tidak mempunyai sisik seperti pari, tongkol dll, makanan dalam tin seperti sardin, makanan yang diawet, snek segera dan seumpama. Ambil nasi pada kadar separuh dari biasa, pilih lauk yang kurang minyak dan tidak bersantan. Elakkan roti yang mengandungi yis, gandum putih yang telah melalui proses meluntur dan pau yang telah dicampur pemutih Titanium Dioxide, ganti dengan roti perang.
 • Berhenti merokok dan alkohol serta merta.
 • Jauhi makanan yang telah melalui proses penapaian seperti budu, belacan, cincalok dan seumpamanya.
 • Elakkan kudapan bergoreng seperti keropok lekor, goreng pisang, burger, hot dog dan lauk bergoreng seperti ayam dan ikan. Jika ingin mengambil lauk atau makanan yang dibakar seperti satay, ikan atau ayam bakar, pastikan kawasan yang hangus terbakar dibuang terlebih dahulu. Bahagian lauk yang hangus terbakar memiliki kandungan karbon dioksida yang tinggi dan ini adalah sangat tidak baik dan boleh mendatangkan kesan yang amat buruk, terutama bagi kanser usus.
 • Perbanyakkan minum air masak, amalkan sekurang-kurangnya 2 liter sehari (dewasa) untuk tujuan flush. Masa yang dicadangkan untuk pengambilan air masak adalah: pagi sebelum sarapan, tengahari, petang dan malam.
 • Jadi Vegetarian - menu vegetarian adalah sesuai dengan pesakit semasa tempoh rawatan.
 • Berpuasa sehari atau dua hari seminggu - ini dapat membantu membersihkan perut serta melancarkan peredaran darah.

 Kenapa STF?
 • Keluaran Berkat Herba Nusantara (KT0302177-U pengeluar tunggal herba Keladi tikus di Malaysia)
 • Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL16030017TC)
 • Memiliki sijil jualan bagi Singapura (0657T/2018) dan Brunei (0656T/2018)
 • Diperbuat menggunakan herba Keladi tikus asli dan matang sepenuhnya (kapsul hijau) dikisar halus bergred Superfine untuk penyerapan yang paling optimum.
 • Memiliki jumlah kesembuhan tertinggi di Malaysia dan telah merawat ramai pesakit sembuh secara keseluruhan.


Sejak 2012 - Berkat Herba Nusantara telah menyantuni rakyat Malaysia sejak tahun 2012 lagi, bermula dari keluaran pada skala kecil, kini kami merupakan pengeluar tunggal herba keladi tikus di Malaysia, dengan keaslian yang dititikberatkan, insya Allah kami akan tetap menjadi pengeluar utama dengan pengeluaran yang diiktiraf paling terbaik di seluruh asia.


Keluaran asli terpilih - setiap kapsul yang dihasilkan oleh kami di Berkat Herba Nusantara merupakan antara keluaran yang diiktiraf paling terbaik di asia tenggara, keseluruhan penanaman dijaga dengan amat rapi dengan persekitaran yang menyamai habitat asal, ini bagi mendapatkan khasiat semulajadi asli yang mampu memberikan keberkesanan dengan tahap yang paling tertinggi. Setiap herba asli ini dibiarkan mencapai umur matang (6 bulan ke atas) sebelum dikapsulkan.

Turut diiktiraf Kementerian Kesihatan Brunei - STF kapsul keladi tikus keluaran Berkat Herba Nusantara merupakan satu-satunya keluaran dari Malaysia yang turut diiktiraf secara rasmi oleh Kementerian Kesihatan Brunei Darussalam selepas saringan ketat yang telah dijalankan, ini menunjukkan keaslian serta kualiti herba Keladi tikus yang terkandung padanya merupakan herba yang sangat berkualiti serta amat terjaga.

Dua keluaran utama - TF Plus biji aprikot dan STF premium asli memiliki khasiat berganda yang tinggi yang diperlukan oleh tubuh, samada untuk kegunaan rawatan mahupun pencegahan. STF Premium digunakan pada siang hari untuk rawatan manakala TF Plus biji aprikot diambil pada waktu malam untuk pemulihan sel serta penambahan tenaga. Setiap keluaran asli mengandungi buku panduan di dalam setiap kotak bagi memudahkan semakan. Dapatkan set lengkap ini melalui baner di bawah.


Percuma - setiap pembelian TF Plus tiga kotak dan ke atas akan mendapat freegift softgel habbatus sauda softgel EGE yang diimport sepenuhnya dari Turki, umum mengetahui minyak habbatus sauda mempunyai kelebihan yang sangat banyak, selain melindungi, sifat antioksidanya yang tinggi juga berfungsi untuk meningkatkan lagi sistem imun badan sekaligus mempercepatkan lagi proses rawatan. Dos yang disarankan adalah 1 biji sehari sebelum tidur.Diiktiraf di seluruh asia tenggara - kekal sebagai satu-satunya keluaran asli yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan Brunei Darussalam, setiap kapsul yang terkandung di dalam STF masih tidak boleh ditandingi oleh mana-mana keluaran lain, dan ia merupakan satu-satunya keluaran yang mempunyai 100% jaminan daripada Berkat Herba Nusantara selaku pengeluar tunggal herba keladi tikus asli di Malaysia.


Keluaran asli dengan buku rujukan - Keseluruhan keluaran keladi tikus asli mengandungi buku rujukan (samada STF asli ataupun TF keladi tikus gabungan biji aprikot) di dalam setiap kotak, ini untuk memudahkan pengguna membuat semakan berkaitan dengan sejarah serta kepenggunaan herba besar ini. Disediakan di dalam Bahasa Melayu dan Inggeris. Semak stok di sini (klik)Penanaman tunggal - Ditanam dan dipantau sepenuhnya oleh kami, keseluruhan tanaman menggunakan baka keladi tikus Araceae terpilih, bermula daripada pemilihan benih sehingga kepada proses pengkapsulan terakhir menjadikan setiap keluaran STF yang dihasilkan oleh Berkat Herba Nusantara merupakan keluaran yang memiliki khasiat paling terbaik di asia dan turut mendapat pengiktirafan rasmi di Singapura dan juga Brunei Darussalam. Baka asli yang datang dari keluarga Arum ini diimport sepenuhnya dari Vietnam.

Penghantaran segera setiap hari - Antara pembelian yang dibuat melalui sistem ecommerce rasmi yang terdapat pada laman web ini, penghantaran dibuat setiap hari tanpa penangguhan bagi memastikan pesanan diterima pada kadar secepat mungkin. Tracking number akan dimaklumkan sebaik sahaja pesanan telah dihantar."Kekuatan berganda yang datang daripada herba matang menyebabkan STF menjadi salah satu daripada pilihan utama, ada yang mengambilnya sebagai langkah pencegahan namun ramai yang menggunakannya untuk rawatan" - Farmasi Multicare, Sri Gombak
Kemas dan rapi - Menitikberatkan kualiti, setiap pesanan akan dibalut dengan teliti sebelum dihantar, ini bagi menjamin kondisi agar kekal berada di tahap yang terbaik sekaligus meminimakan kerosakan semasa ianya dalam perjalanan. - Dari kanan: penghantaran STF untuk stokis, ajen serta pembelian melalui Whatsapp 010-902 7915. Semak pembelian disini


Terus dari HQ - Setiap pesanan akan diproses secepat mungkin oleh kami di Berkat Herba Nusantara bagi memastikan setiap pembelian yang dibuat diterima sesegera mungkin bagi menjaga kualiti pesanan agar sentiada berada pada tahap paling memuaskan. Gambar di atas adalah sebahagian daripada pembelian melalui sistem ecommerce rasmi kami pada laman web ini. Pembelian klik di sini

Dihasilkan secara semulajadi, STF kapsul keladi tikus ini memiliki khasiat berganda yang tidak terdapat pada keluaran (terutamanya) campuran yang lain, ianya telah diiktiraf diantara keluaran yang terbaik di asia tenggara kerana mengandungi hanya herba keladi tikus matang sahaja pada keseluruhan keluaran.

Keladi tikus STF dibungkus (sealed) dengan sempurna dan tebal sebelum dihantar kepada penerima seluruh negara. Diatas adalah contoh bungkusan (kemasan Bubble wrap) untuk kuantiti 3 kotak.

 
Kemasan bubble wrap - setiap pesanan akan dibungkus dengan rapi menggunakan bubble wrap, ini bagi mengekalkan kondisi disamping meminimakan kerosakan semasa ianya dalam perjalanan. kadar bubble wrap yang digunakan bergantung kepada kuantiti pesanan yang dihantar, semakin berat timbangan semakin tebal bubble wrap yang akan digunakan.
Berstatus emas premium - Untuk memberikan hanya yang terbaik, kami di Berkat Herba Nusantara hanya menjamin keaslian herba Keladi tikus yang terdapat pada STF Keladi Tikus dan TF Keladi Tikus Plus Aprikot sahaja (keluaran asli mengandungi buku rujukan di dalam setiap kotak) dan disebabkan oleh kekurangan data, kami tidak dapat menjamin keaslian yang terdapat pada keluaran lain.

Setiap pembelian akan disertakan bersama dengan flyers yang mengandungi penerangan berkaitan, selain itu di dalam setiap kotak juga terdapat sisipan rasmi yang menerangkan secara lebih terperinci mengenai sejarah dan cara penggunaan herba Keladi tikus STF ini. Disediakan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris. Dapatkan kapsul keladi tikus asli melalui baner kami di bawah.Back to content